Collectie:
Gerijpt vlees
Sinds enkele jaren hebben we ons gespecialiseerd in het rijpen van vlees. Deze methode staat bekend als "dry-aged". Onze slagers selecteren runderribben van de hoogste kwaliteit.
Om meer te weten te komen over het rijpingsproces: www.laboucherie.be/dryaged
Filter
13 van 39 producten
Hereford Angus ribbiefstuk, gerijpt
Gebruikelijke prijs
€32,08
Verkoopprijs
€32,08
Normale prijs
Prijs per eenheid
€45,83/per kg
Charolais entrecôte, 4 tot 8 weken gerijpt
Gebruikelijke prijs
€20,92
Verkoopprijs
€20,92
Normale prijs
€24,38
Prijs per eenheid
€34,87/per kg
Maruccia ribstuk, gerijpt
Gebruikelijke prijs
€25,68
Verkoopprijs
€25,68
Normale prijs
Prijs per eenheid
€42,80/per kg
Simmentaler ribstuk, 4 tot 6 weken gerijpt
Gebruikelijke prijs
€27,72
Verkoopprijs
€27,72
Normale prijs
Prijs per eenheid
€46,20/per kg
Limousin entrecôte, 4 tot 6 weken gerijpt
Gebruikelijke prijs
€28,71
Verkoopprijs
€28,71
Normale prijs
Prijs per eenheid
€47,85/per kg
Entrecôte Rouge de Flandres, 6 tot 8 weken gerijpt
Gebruikelijke prijs
€25,75
Verkoopprijs
€25,75
Normale prijs
Prijs per eenheid
€42,92/per kg
Rubia Gallega ribstuk, 6 tot 8 weken gerijpt
Gebruikelijke prijs
€33,10
Verkoopprijs
€33,10
Normale prijs
€36,75
Prijs per eenheid
€66,20/per kg
Holstein ribbiefstuk, 6 tot 8 weken gerijpt
Gebruikelijke prijs
€26,62
Verkoopprijs
€26,62
Normale prijs
Prijs per eenheid
€44,37/per kg
Gerijpte Salers ribbiefstuk
Gebruikelijke prijs
€28,27
Verkoopprijs
€28,27
Normale prijs
Prijs per eenheid
€40,39/per kg
Slagersbord
Gebruikelijke prijs
€35,69
Verkoopprijs
€35,69
Normale prijs
€39,65
Prijs per eenheid
€35,69/per kg
EU-rijpe El Macho ribbiefstuk (Premium selectie)
Gebruikelijke prijs
€30,03
Verkoopprijs
€30,03
Normale prijs
Prijs per eenheid
€42,90/per kg
Gerijpte Black Angus ribbiefstuk
Gebruikelijke prijs
€34,19
Verkoopprijs
€34,19
Normale prijs
€37,98
Prijs per eenheid
€48,84/per kg
Gerijpte Frissona riblap
Gebruikelijke prijs
€30,12
Verkoopprijs
€30,12
Normale prijs
Prijs per eenheid
€43,03/per kg



