Collectie:
Gerijpt vlees
Sinds enkele jaren hebben we ons gespecialiseerd in het rijpen van vlees. Deze methode staat bekend als "dry-aged". Onze slagers selecteren runderribben van de hoogste kwaliteit.
Om meer te weten te komen over het rijpingsproces: www.laboucherie.be/dryaged
Filter
5 van 39 producten
Gerijpte entrecote "Salangus
Gebruikelijke prijs
€25,52
Verkoopprijs
€25,52
Normale prijs
€31,90
Prijs per eenheid
€42,53/per kg
New York steak Salangus gerijpt
Gebruikelijke prijs
€15,26
Verkoopprijs
€15,26
Normale prijs
€17,95
Prijs per eenheid
€38,15/per kg
Gerijpte "Salangus" riblap met been
Gebruikelijke prijs
€71,94
Verkoopprijs
€71,94
Normale prijs
Prijs per eenheid
€59,95/per kg
Gerijpte Salers ribbiefstuk
Gebruikelijke prijs
€28,27
Verkoopprijs
€28,27
Normale prijs
Prijs per eenheid
€40,39/per kg
Gerijpt "Salangus" rundergehakt
Gebruikelijke prijs
€25,66
Verkoopprijs
€25,66
Normale prijs
Prijs per eenheid
€25,66/per kg


